Bolyki János Egri Királyleányka Fehérbor

1 980 Ft

Idézd meg a nyár hangulatát ezzel a könnyű száraz fehérborral, mely egyszerre kellemes, játékos, ezáltal tökéletes baráti beszélgetésekhez vagy romantikus estékhez. A szőlőfajtára jellemző savak, a friss citrusok, és virágos aromák csodálatos frissességet kölcsönöznek a bornak. 2016-os és 2017-es évjáratú, 0,75 literes kiszerelésű bor a Bolyki Pincészettől.

Könnyű száraz fehérbor, kellemes, játékos, jópofa, nyárra való. Frissességét a szőlőfajtára jellemző savaknak, és a friss citrusoknak, virágos aromáknak köszöni.

Honnan származik? 
A Bolyki Pincészet kiváló száraz fehérbora az egri régióból származik, a Marinka-dűlőből és spontán, tartályban erjesztve készül. Bolyki János 1998-ban alapította meg a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtokot, mely napjainkban már 26 hektáros területet foglal magába. A pincészet kékfrankos, sauvignon blanc, hárslevelű, és még sok más szőlőfajtából készíti a borokat, évente több mint 100 ezer palackot. 

Készleten

Kategóriák: ,

Könnyű száraz fehérbor, kellemes, játékos, jópofa, nyárra való. Frissességét a szőlőfajtára jellemző savaknak, és a friss citrusoknak, virágos aromáknak köszöni.

A SZTORI
“Királyleánykánk a Marinka dűlőben lakik. Ott született, ott nőtt fel. Jó ott neki, vélhetően sokkal jobb, mint New York-ban. Vannak jó évei és vannak istentelenül rosszak. Meg van őneki biciklije és van egy csomó napszámosa és
van őneki haverja is, udvarlója, ő Zebra Zuzu.”

Szárazsága: száraz
Eredetmegjelölés: védett eredetű oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, Classicus
Fajták: Királyleányka
Erjesztés: tartályban, spontán
Érlelés: reduktív
Alkohol: 12,5 %
Cukor: 0,6 g/l
Sav: 6,2 g/l
Extrakt: 21 g/l
Kiszerelés: 0,75 l palack; hatos karton

Rendelés és kiszállítás
A Bolyki János Egri Királyleányka bort megrendelheted online és 1-4 napon belül kiszállítjuk neked. Ha 18.000 Ft értékben rendelsz tőlünk bort vagy más alkoholos italt, akkor a kiszállítás ingyenes! Állíts össze egy csomagot kedvenc boraidból és rendeld meg kényelmesen, online!

Pincészet

Borvidék

Évjárat

,

Állapot

Kiszerelés

Szállítási idő

Jelenleg 4 féle szállítási és fizetési mód közül lehet választani:

Futárszolgálattal történő szállítás előre fizetéssel

Szállítási limit

Szállítási díj

19.990 Ft alatt

1.490 Ft

19.990 Ft felett

INGYENES!

Ez esetben a GLS futárszolgálat szállítja ki a terméket hétköznapokon 8-17 óra között, a megrendelésben megadott címre. Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen aki átvenné a csomagot, abban az esetben telefonon fog időpontot egyeztetni a megismételt kiszállítás időpontjáról.

Fizetési mód:
– online bankkártyás (Barion) fizetés
– előre utalással számlaszámunkra
– OTP pénztári befizetés számlaszámunkra


Futárszolgálattal történő szállítás utánvéttel

Szállítási limit

Szállítási díj

19.990 Ft alatt

1.490 Ft

19.990 Ft felett

INGYENES!

Utánvétes fizetés esetén további 490 Ft kezelési költség kerül felszámításra. Ez esetben a Fáma futárszolgálat szállítja ki a terméket hétköznapokon 8-17 óra között, a megrendelésben megadott címre. A rendelés teljes összegét az átvételkor kell fizetni. Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen aki átvenné a csomagot, abban az esetben telefonon fog időpontot egyeztetni a megismételt kiszállítás időpontjáról.

Fizetési mód:
– bankkártyás fizetés a futárnál


Foxpost csomagautomata

Vedd át rendelésed a hozzád legközelebbi csomagautomatában 3 napig tetszőleges időpontban! Kattints IDE, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső Foxpost csomagautomatát!

A csomagautomatába történő szállítási díj:

– előre fizetés esetén: 990 Ft
– utánvéttel: további 490 Ft utánvét kezelési költség kerül felszámításra

Több termék egy célautomatába történő együttes rendelése esetén egyszeri szállítási költség fizetendő

A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben kapsz értesítést. Ha csomagautomatába kérted rendelésed, a Foxpost 3 munkanapig tárolja az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben vagy az e-mailben kapott azonosító megadásával veheted ki az automatából. Emiatt fontos, hogy rendelésed leadásakor SMS fogadására alkalmas mobiltelefonszámot adj meg.

Szállítási idő: 2-5 munkanapon belül, amikor odaér a csomag a kiválasztott automatába, érkezik egy SMS az általad megadott telefonszámra, benne a kóddal, mellyel az automata ajtaját lehet kinyitni. Küldeményed 3 munkanapig tetszőleges időpontban veheted át, a 3. napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek.

Fizetési mód:
– online bankkártyás (Barion) fizetés
– előre utalással számlaszámunkra
– OTP pénztári befizetés számlaszámunkra


Személyes átvétel

Személyes átvételi pontunk a COVID-19 szabályozások miatt:
Személyes átvétel: Happy Drink Bar – 1111 Budapest, Bercsényi utca 12., Minden nap nyitva 16:00 és 23:00 között A személyes átvétel költsége: Ingyenes.

Csomagpont Központ – 1119. Budapest Fehérvári út 65. Hétfőtől péntekig: 10:00-18:00 óra között (szombaton, vasárnap zárva). A személyes átvétel költsége: 490 Ft.

Értesíteni fogunk, amint a termék átvehető lesz!
Szállítási idő: 2-5 munkanapon belül. A személyes átvevőpontra történő szállítás ideje függ a rendelés leadásának időpontjától.

Webshopunk raktára nem itt található, így kérjük, hogy minden esetben várja meg a termék átvételi helyre történő érkezéséről e-mailünket. Köszönjük!

Fizetési mód:
– bankkártyás fizetés
– készpénz