Rendezvények, események

Tisztelt leendő Ügyfelünk!

A happydrink.hu nem csak egyéni megrendelések teljesítésére specializálódott. Szeretnénk segítséget nyújtani minden olyan vásárlónk számára is, akik valamilyen rendezvény szervezésébe fognak, legyen az születésnap, céges rendezvény, családi vagy baráti összejövetel, esetleg a NAGY NAP. Webáruházunk évek óta megbízható partnerként számos rendezvény italrendelését menedzselte már. Tudjuk, hogy a rendezvény szervezés néha nem egyszerű dolog, sok váratlan helyzettel találhatja magát szembe az ember. Célunk, hogy az italrendelés és menedzselés ne legyen probléma az Ön számára, ugyanis a rendelés és kiszállítás mellet számos egyéb komplex megoldással tudunk szolgálni.

Miért előnyös az Ön számára, ha velünk dolgozik? Milyen segítséget nyújthatunk Önnek?

  1. Ingyenes személyre szabott árajánlat és kalkuláció: a kitöltött űrlap alapján minden egyes ital esetében több opciót kínálunk fel, amelyből a megrendelő kiválaszthatja a számára legoptimálisabbat. Ezen felül, minden ital esetében feltüntetjük az általunk ajánlott mennyiséget is, amelytől a vásárló természetesen eltérhet. A mi javaslataink és a vásárló döntése alapján készül el a végleges italrendelést.
  2. Kiszállítás és visszavételezést vállalunk: cégünk vállalja az áru kiszállítását melynek díja a rendezvényhelyszín függvényében alakul. A rendezvény végeztével, amennyiben igény van rá, a megmaradt bontatlan italokat visszavesszük és ezek vételárát a megrendelőnek visszafizetjük. Így nem kell attól félnie, hogy túlbecsüli a fogyasztást.
  3. Széles választékot kínálunk: italaink választéka széles skálán mozog, a házi jellegű bortól és az egyszerűbb italoktól kezdve a prémium minőségű italokig mindent megtalálnak nálunk. Így Ön is kiválaszthatja az Ön és vendégei ízlésének legmegfelelőbb italokat.
  4. A sörcsapot mi biztosítjuk! Nincs is frissítőbb a frissen csapolt sörnél. A csapolt sör remek választás, legyen szó egy forró nyári napról vagy akár egy karácsonyi céges vacsoráról. Amennyiben hordós sört rendel nálunk, a sörcsapot bízza ránk! (A szolgáltatás ingyenes, de kaució szükséges.)
  5. Üdítőket is kiszállítunk: rendezvények esetén, nem csak az italkiszállításról gondoskodunk. Nálunk lehetősége van alkoholmentes termékeket is rendelni: vizeket, szénsavas és szénsavmentes üdítőket, ice teákat, gyümölcsleveket, energiaitalokat. Ezekkel biztosíthatja kiskorú vendégei számára is a szórakozást, továbbá ezen termékeink kiváló kísérők lehetnek alkoholos italok mellé is, főleg azon vendégek számára, akik a tömény italokat önmagukban nem szeretik fogyasztani.
  6. Pultosokat tudunk biztosítani: amennyiben a rendezvényhelyszínen nem biztosított a személyzet, szeretnénk ezt a terhet is levenni az Ön válláról. Az italkiszállítás mellett a pultosokat is mi adjuk. Szeretnénk azonban kiemelni, hogy pultosaink nem tudják átvállalni sem a pincérek sem pedig a konyhai személyzet feladatkörét, ők kizárólag a pultban tevékenykednek, és az italok kiadásáért felelnek. A szolgáltatás díja függ az igénytől valamint a helyszíntől.
  7. Koktél alapanyagokat és barmixert is biztosítunk: ha szeretné a rendezvényt még különlegesebbé tenni, a koktélok igen jó választás lehet. Az ehhez szükséges alapanyagokat és személyzetet bízza ránk!

Amennyiben bármilyen más extra igény merülne fel a fent említetteken kívül, azt az űrlapon keresztül jelezheti felénk, és igyekszünk a legmegfelelőbb megoldást megtalálni, hogy kielégítsük az Ön egyéni igényeit.