Happy Drink

Gyakran Feltett Kérdések

Természetesen! A csomagodat ingyenesen átveheted a Happy Drink Bar-ban minden nap 18-23 óra között. (Cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 12).
Továbbá lehetőséged van a csomagponton is átvenni a terméket hétfőtől-péntekig 10:00-18:00 között. Ennek díja 350 Ft. (Cím: 1119. Budapest Fehérvári út 65.)

Külön értesítő emailben fogunk tájékoztatni, amennyiben a csomagod átvehető. Kérünk csak akkor menj a csomagodért, amikor ezt az emailt megkaptad. (Ez nem az automatikus visszaigazoló email.)

Igen, természetesen. Csak arra kérünk, hogy ezt a megrendelés követő pár órában jelezd a számunkra. Ha már átadtuk a futárnak a csomagot vagy leadtuk a Csomagponton, akkor ennek költségét sajnos fel kell számolnunk. Személyes átvétel helyett szállítást tudunk biztosítani minden további nélkül akkor is, ha ezt később jelzed.

Jelenleg aza alábbi szállítási és fizetési módok közül tudsz választani:

  1. Futárszolgálattal történő szállítás előre utalással

Szállítási limit

Szállítási díj

18.000 Ft felett

INGYENES!

15.000 Ft – 17.999 Ft között

1.290 Ft

7.500 Ft – 14.999 Ft között

1.490 Ft

7.500 Ft alatt

1.690 Ft

Ez esetben a Fáma futárszolgálat szállítja ki a terméket hétköznapokon 8-17 óra között, a megrendelésben megadott címre. Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen aki átvenné a csomagot, abban az esetben telefonon fog időpontot egyeztetni a megismételt kiszállítás időpontjáról.

Utánvét esetén egységesen 499 Ft kezelési költséget számít fel a futárszolgálat. Ilyenkor is a Fáma futárszolgálat szállítja ki a terméket hétköznapokon 8-17 óra között, a megrendelésben megadott címre. A rendelés teljes összegét az átvételkor kell fizetni készpénzben. Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen aki átvenné a csomagot, abban az esetben telefonon fog időpontot egyeztetni a megismételt kiszállítás időpontjáról.

Át tudod venni rendelésed a hozzád legközelebbi csomagautomatában 3 napig tetszőleges időpontban. Kattints IDE, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső Foxpost csomagautomatát.

A csomagautomatába történő szállítási díj:

  • előre fizetés esetén: 999 Ft
  • utánvéttel: további 499 Ft utánvét kezelési költség kerül felszámításra

Több termék egy célautomatába történő együttes rendelése esetén egyszeri szállítási költség fizetendő

A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben kapsz értesítést. Ha csomagautomatába kérted rendelésed, a Foxpost 3 munkanapig tárolja az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben vagy az e-mailben kapott azonosító megadásával veheted ki az automatából. Emiatt fontos, hogy rendelésed leadásakor SMS fogadására alkalmas mobiltelefonszámot adj meg.

Szállítási idő: 3-5 munkanapon belül, amikor odaér a csomag a kiválasztott automatába, érkezik egy SMS az általad megadott telefonszámra, benne a kóddal, mellyel az automata ajtaját lehet kinyitni. Küldeményed 3 munkanapig tetszőleges időpontban veheted át, a 3. napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek.

Fizetési mód:

  • online bankkártyás vagy Barion fizetés a weboldalunkon keresztül
  • előre utalással számlaszámunkra
  • OTP pénztári befizetés számlaszámunkra
  • utánvéttel fizetés bankkártyával

Személyes átvételi pontunk a COVID-19 szabályozások miatt:

Happy Drink Bar – 1111 Budapest, Bercsényi utca 12. (az ajtó az utcáról nyílik)

INGYENES átvételi pont, minden nap 18:00 és 23:00 között. Webshopunk raktára nem itt található, így kérjük, hogy minden esetben várd meg ameddig értesítünk a termék megérkezéséről. Ezen az átvételi ponton készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.

Csomagpont Központ – 1119. Budapest Fehérvári út 65.
Partnerünknél a csaomagok kezelési költsége 300 Ft

Hétfőtől péntekig: 10:00-18:00 óra között (szombaton, vasárnap zárva). Ezen az átvételi ponton készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.

On-line áruházunkban banki átutalással, Barion tárcával vagy bankkártyás fizetéssel, OTP pénztári készpénzbefizetéssel számlaszámunkra, vagy utánvéttel van lehetőség fizetésre.

Banki előreutalás vagy pénztári készpénzbefizetés esetén a rendelés végösszegét bankszámlánkra kérjük utalni, melyhez a következő K&H-s bankszámlaszámot és kedvezményezettet kérjük megadni:

Happy Drink Bar Kft.

Bankszámlaszám: 10400872-50526656-90541002

Számlavezető bank: K&H Bank

Minden esetben kérjük feltüntetni a megjegyzésnél a rendelés azonosítóját, hogy be tudjuk azonosítani a befizetett összeget.

A Banki átutalás átfutásának átlagos ideje pár óra. Az összeg beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül feladjuk a csomagot, vagy küldjük a felvételéhez szükséges információkat. Ha a rendelést követően 5 munkanapig nem érkezik meg a termék(ek) és a szállítási költség összege, a rendelést rendszerünk automatikusan törli.

Rendelés utánvéttel

A fizetés a rendelés átvételekor történik.

Foxpost esetében csak bankkártyával tudsz fizetni.

Minden személyes átvételi pontunkon készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni. Az utánvétre (pénz beszedése, tárolása, kezelése, elszámolása, utalása) a futárszolgálatok felárat számítanak fel, melynek költsége 499 Ft.

Bankkártyával a Barion segítségével

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli.

Fizetéshez használhatod Barion esetében:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat

Visa vagy Electron bankkártyádat

Amex bankkártyádat

Mi az a Barion? A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.  A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

Banki előre utalás esetén a rendelés végösszegét bankszámlánkra kérjük utalni, melyhez a következő K&H-s bankszámlaszámot és kedvezményezettet tudod megadni:

Happy Drink Bar Kft.

Bankszámlaszám: 10400872-50526656-90541002

Számlavezető bank: K&H Bank

Sajnos erre nincs lehetőség egyelőre. Dolgozunk rajta, hogy ezzel is bővítsük a szolgáltatásunk kényelmi funkcióját.

Regisztráció nélkül is tudsz rendelni webshopunktól. Ha azonban regisztrálsz, többé nem kell begépelned az adataid és kártyaszámod, a rendeléshez és a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli.

Természetesen, a fizetéshez aza alábbi kártyákat használhatod weboldalunkon:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Minden esetben küldünk értesítést részedre e-mailen a csomag érkezéséről.

Hová kell visszaküldenem a csomagot, ha problémám van vele?

Ebben az esetben kérjük, hogy vedd fel velük a kapcsolatot az alábbi elehetőségek egyikén:

Happy Drink Bar Kft.

[email protected]

+36203456249

Rendszerünkben tudsz jelszóemlékeztetőt kérni elfejtett jelszó esetén. Amennyiben nem sikerül helyreállítanod a fiókod jelszavát az [email protected] e-mail címen tudsz segítséget kérni tőlünk.