Happy Drink

Fizetési Tájékoztató

A happydrink.hu webáruházunkban banki átutalással, bankkártyás valamint utánvétes fizetéssel is van lehetőség fizetésre. Budapesti átvevőhelyeinken: a Happy Drink Bar üzletében és a Csomagpont Központ ban utánvét esetén bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni.

Banki előreutalás:

Banki előreutalás esetén a rendelés végösszegét bankszámlánkra kérjük utalni, melyhez az következő adatok tartoznak:

Kedvezményezett: Happy Drink Bar Kft.
Bankszámlaszám: 10400872-50526656-90541002
Számlavezető bank: K&H Bank
Megjegyzés: #megrendelésszám

Minden esetben kérjük feltüntetni a megjegyzésnél a rendelés számát, hogy be tudjuk azonosítani a befizetett összeget. Az összeg beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül feladjuk a csomagot, vagy küldjük a felvételéhez szükséges információkat. Ha a rendelést követően 5 munkanapig nem érkezik meg a termék(ek) és a szállítási költség összege, a rendelést rendszerünk automatikusan törli.

Utánvétes fizetés:

A fizetés a rendelés átvételekor történik a futárszolgálatnál vagy a személyes átvételi pontokon.

Az utánvétre (pénz beszedése, tárolása, kezelése, elszámolása, utalása) a a futárszolgálatok felárat számítanak fel, melynek költsége 500 Ft.

Fizess kényelmesen bankkártyával:

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot partnerünk a Barion biztonságos felületén.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy Barion egyenlegedről fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! A fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, illetve országonként eltérő módon Amex vagy Diners/Discover bankkártyádat. Ha egy webshopban a fizetési lehetőségek közül a Bariont választod a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Ezután ellenőrizd le a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés. Ha már van Barion tárcád, az e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni, és bankkártyáid egyikéről, vagy előre feltöltött Barion egyenlegedről fizethetsz. Ha még nincs Barion tárcád, akkor bankkártyád adatainak megadásával tudsz fizetni.

Részletek a fizetésről: 
https://www.barion.com/hu/ugyfelszolgalat/barionnal-fizettem/